Diversnight er åpen for registrering

Diversnight går av stabelen lørdag 2. november klokken 20:19 – og nå er det åpnet for registrering av dykkesteder på nettsiden. Blir det ny rekord i år?

Foto: Hege Cecilie Bye

NYHETER

ARRANGEMENTDiversnight er åpen for registrering

Diversnight går av stabelen lørdag 2. november klokken 20:19 – og nå er det åpnet for registrering av dykkesteder på nettsiden. Blir det ny rekord i år?

  19. september 2019
Når er det ikke lenge igjen til det internasjonale nattdykket – bedre kjent som Diversnight – går av stabelen. Faktisk er det bare noen korte uker!

I fjor deltok 1 477 dykkere på 141 dykkesteder i 21 land. Blir det ny rekord i år? Vi oppfordrer dykkesentre og klubber i hele landet til å lage et arrangement og registrere det på nettsiden!Sosialt og hyggelig – og nyttig for bransjen

For klubbene er Diversnight en flott anledning til å samles på tampen av sesongen. Mange serverer kaffe og kake, og hele familien kan være med.

Dykkesentrene har mulighet til å holde en «åpen dag», og kanskje tilby et nattdykk til en ekstra hyggelig pris. Det er en flott mulighet til å få mange innom, og i forkant av arrangementet burde det også gå an å selge noen emnekurs i nattdykking.

Egersund Undervannsklubb var først ute

Egersund Undervannsklubb var først ute med å registrere seg, og de skal dykke i Skjevollsvik på Dyrnes slik de har gjort de siste årene.

– Her er det en flott vik med mye sandbunn fra 8 til 30 meter. Vi ser mye liv i mørket, og ofte blekksprut på nattdykk. Klubben har også gjort en stor jobb for å rydde bildekk og annet søppel herfra de siste årene, forteller Thomas Kalve som er administrator på klubbens Facebook-gruppe.

Vi håper så mange som mulig følger deres eksempel og legger inn sitt arrangement på www.diversnight.com!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS