Ny reiseserie fra Aqua Lung

Aqua Lung Explorer II er navnet på den nye serien, som omfatter fire praktiske og robuste bager som dekker alle behov når du skal på dykkereise.

PRODUKTNYTTNy reiseserie fra Aqua Lung

Aqua Lung Explorer II er navnet på den nye serien, som omfatter fire praktiske og robuste bager som dekker alle behov når du skal på dykkereise.

  19. september 2019
Når man skal ut på reise er det kjekt å ha hjul på bagasjen, og det er nettopp det Aqua Lung har sørget for med sin nye serie Explorer II, som innholder fire bager – Carry-On, Folder, Roller og Duffle Pack.

De tre førstnevnte har hjul og teleskophåndtak, mens Duffel Pack er en hendig ryggsekk med et volum på 46 liter og en vekt på bare én kilo.

Bagene er laget av robust polyester med PVC-overflate, mens alle glidelåser rustbeskyttet. Solide sømmer og forsterkninger sørger for at bagene tåler røff behandling.

Stort volum – men lav vekt

Carry-On kan tas med som håndbagasje og har et volum på 45 liter, mens storebrødrene Folder og Roller har et volum på henholdsvis 154 kg og 123 liter – likevel veier de ikke mer enn 4,5 kilo.

Explorer II Folder kan som navnet antyder brettes sammen når den ikke er i bruk.Den nye ryggsekken i Explorer II serien er praktisk både på flyet og på stranden.


Explorer II serien er gjennomtenkt og gir deg plass til alt dykkerutstyret på en enkel og sikker måte – perfekt enten du skal på lange eller korte turer!

Norsk importør av Aqua Lungs produkter er SafeNor AS i Horten. De leverer utstyr til butikker og dykkesentre over hele Norge, og du finner forhandlerlisten på www.safenor.no/forhandlere.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS