Gjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.


ARRANGEMENT

MILJØGjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.

  10. september 2019
Project AWARE har til hensikt å engasjere dykkemiljøet til å bli med og gjøre en innsats for havet. I Norge har dykkerne vært kjempegode til det gjennom de siste årene, og mange klubber og dykkesentre arrangerer jevnlige oppryddingsdykk.

Ikke minst har klubbene også vært svært flinke til å fjerne spøkelsesteiner, og hittil i år har det blitt tatt opp over 2 800 tapte teiner, ruser og garn langs kysten.

LES OGSÅ: Kjempeinnsats av dykkeklubbene

Project AWARE samarbeider med PADI og arrangerer AWARE Week for andre gang i år. Tiltaket samler dykkere og dykkesentre over hele verden til en ukes felles innsats for å bedre miljøet og øke fokuset på hvor viktig det er med et sunt havmiljø.AWARE Week arrangeres fra 14.–22. september, og arrangøren oppfordrer så mange dykkesentre som mulig til å bli med.


Fokuset i år er på å fjerne søppel og skrot fra havbunnen, samt å registrere og rapportere inn funnene. AWARE Week fungerer dermed som et bindeledd mellom dykkemiljøet og befolkningen ellers – vi kan både gjøre en innsats for havet og gjøre andre oppmerksom på problemene.

For egen regning vil vi oppfordre alle som arrangerer et oppryddingsdykk eller liknende til å invitere lokalavisen og andre medier, slik at de kan bidra til å formidle innsatsen man gjør.I Project AWAREs nettbutikk kan man bestille forskjellige typer markedsføringsmateriell og få gode råd og tips til arrangementet.


Project AWARE oppfordrer så mange dykkesentre og klubber som mulig til å bli med på AWARE Week! Du kan melde deg på arrangementer som er opprettet av andre i nærheten av der du bor, eller du kan starte ditt eget arrangement.

Les mer på Project AWARE Week 2019.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS