Nye ansikter hos dykkeforbundet

Norges Dykkeforbund har fått fart på ansettelsesprosessen, og kan presentere to nye medarbeidere som begynner i løpet av høsten: Nora Menous-Moland og Gunnar Midtgaard.

NYHETERNye ansikter hos dykkeforbundet

Norges Dykkeforbund har fått fart på ansettelsesprosessen, og kan presentere to nye medarbeidere som begynner i løpet av høsten: Nora Menous-Moland og Gunnar Midtgaard.

  23. august 2019
De to starter henholdsvis 8. oktober og 1. november, og fra da av blir forbundskontoret på Ullevål fullt bemannet igjen etter en periode med litt unntakstilstand. Begge blir ansatt som idrettskonsulenter i Norges Dykkeforbund.

Aktiv og allsidig dykker

Nora er en aktiv dykker som bruker alle muligheter til å være i og under vann. Hun startet med fridykking som barn og utdanner seg stadig gjennom nye kurs. Nora har god erfaring som dykker på mange nivå og er i dag CMAS* apparatdykkerinstruktør, skriver NDF på sine hjemmesider.

– Jeg ønsker å kunne gjøre en forskjell, bidra til et godt miljø innenfor alle idrettene til NDF. Jeg har en stor lidenskap for livet under vann og jeg brenner for å dele dette med andre, sier Nora Menous-Moland. Hun har sin første oppgave allerede den kommende helgen, som jurysekretær under NM i UV-foto i Kristiansand.

Erfaring fra bransjen som instruktør og dykker

Gunnar Midtgaard er kjent for svært mange som en av gutta på Fue.no og som en rutinert GUE-instruktør. Han har jobbet på Fue.no siden 2006 og har ledet virksomheten de siste 5-6 årene. Siden 2004 har han gått gradene i GUE-systemet både som dykker og instruktør. Han har dykket aktivt i 20 år, og ble utdannet CMAS* instruktør på Lofoten Folkehøgskole i 2003.

– Det er absolutt vemodig å gi stafettpinnen videre og kaste inn håndkleet på Fue.no. Men jeg føler meg trygg på at jeg overlater det til et solid team med Mikkel Stokke i spissen, og har stor tro på butikken fremover. Alt har sin tid og for meg er det gøy å prøve en ny utfordring nå, sier Midtgaard til Dykking.

I dykkeforbundet skal han jobbe med blant annet sikkerhet og rekruttering.

– Jeg ser frem mot å jobbe mot et bredere utvalg av dykkere i Norge. Dykking har vært viktig for meg nesten så lenge jeg kan huske. Som en del av NDF håper jeg å kunne bidra til økt trygghet, mer moro og enda sterkere klubbmiljøer. Jeg gleder meg også til å få testet meg i fridykking og UV rugby! avslutter han med et smil.

Kilde: Norges Dykkeforbund

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS