Husk Passion for Ocean-festivalen!

I morgen arrangeres Passion for Ocean-festivalen for fjerde gang på Vippetangen i Oslo. Det blir folkefest på brygga og mange spennende aktiviteter. Ta med barna og bli med på en spennende feiring av havet!

Foto: Gitte Paulsbo/Passion for Ocean

ARRANGEMENTHusk Passion for Ocean-festivalen!

I morgen arrangeres Passion for Ocean-festivalen for fjerde gang på Vippetangen i Oslo. Det blir folkefest på brygga og mange spennende aktiviteter. Ta med barna og bli med på en spennende feiring av havet!

  23. august 2019
Folkets hyllest til havet skjer i Oslo den 24. august 2019. Tradisjonen tro blir det folkefest på Vippetangen for å fortelle nettopp deg hvorfor du bør digge havet, og lære mer om hvordan du kan ta vare på det.

Sammen med dykkere, surfere, kitere, padlere, seilere, miljøpirater, biologer, kokker og innovatører står arrangørene klare med aktiviteter, kunnskap, musikk og småprat og gleder seg til å ta imot både store og små.

Festivalen starter 24. august klokken 12:00

Passion for Ocean-festivalen arrangeres av organisasjonen Passion for Ocean, som jobber for å spre kunnskap om havet, styrke folks forhold til havet og synliggjøre løsninger for havet.

– Sammen med partnere, næringsaktører, ngos og det offentlige jobber vi for at vi, produsentene og forbrukerne, skal få kunnskap og innsikt nok til å være med i kampen for et rent og sunt hav, heter det på hjemmesidene.Bor du ikke i Oslo? I år arrangeres Passion for Ocean-festivalen også i Bergen den 31. august og Trondheim den 7. september!

Festivalen drives i stor grad på frivillig basis, og en rekke utstillere i handlegaten byr på miljøvennlige produkter og kunnskap om havet. Det blir også foredrag, konserter og utstillinger.

Les mer: www.passionforoceanfestivalen.no.

Her er en stemningsvideo fra folkets hyllest til havet i 2018:Passion for Ocean-festivalen arrangeres på Vippetangen i Oslo 24. august 2019.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS