BUVI Scandinavia med ny sjef og logo

BUVI Scandinavia, som er autorisert forhandler for VideoRay, har ansatt Rickard Forsman som ny CEO. Samtidig har selskapet fått ny logo og nettsidene har fått en ansiktsløftning.

Rickard Forsman (t.v.) og team BUVI på VideoRay-demonstrasjon i Fiskebøl. Foto: BUVI

NYHETER

   

ROVBUVI Scandinavia med ny sjef og logo

BUVI Scandinavia, som er autorisert forhandler for VideoRay, har ansatt Rickard Forsman som ny CEO. Samtidig har selskapet fått ny logo og nettsidene har fått en ansiktsløftning.

  21. august 2019
BUVI Scandinavia har vokst raskt siden starten i 2011, og de har nå bestemt seg for å styrke organisasjonen og overlate ledelsen til en konsernsjef som vil lede virksomheten fremover.

Rickard Forsman har bred erfaring i lederskap, skriver BUVI Scandinavia i en pressemelding. Hans siste erfaring er fra Network Solutions Europe AB, der har han jobbet som markedsføringssjef de siste fem årene.

Tidligere har Forsman arbeidet i sju år på Measure Connect Display som CEO/HR, der var han drivkraften i å utvikle nye løsninger og installasjoner til flere av Sveriges oljenettverk.

– Selvfølgelig er vi overbevist i vårt valg av kaptein Rickard og en spennende fremtid ligger foran oss, avslutter BUVI pressemeldingen.

Rickard Forsman kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon +46 708 920 111.

Samtidig har selskapet også endret logoen, slik at denne fremstår mer moderne og tidsriktig:Du treffer BUVI ScandinaviaAqua Nor, som arrangeres i Trondheim Spektrum fra 20.–23. august 2019. De har stand på Skansen, og her kan du prøvekjøre de nyeste ROV'ene fra VideoRay.Kontakt BUVI AS VideoRay Norge:

Hjemmeside: www.videoray.no
Kontaktperson: Jonny Østvand (COO)
Telefon: 909 05 383
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Kraftveien 16, 3406 Tranby

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS