Gratis webinar om sjømat
Nå kan du lære mer om hva du kan høste fra havet og sette på middagsbordet når Frivannsliv holder gratis webinar med mesterkokken Elijah Holland.

Foto: Instagram
Gratis webinar om sjømat
Nå kan du lære mer om hva du kan høste fra havet og sette på middagsbordet når Frivannsliv holder gratis webinar med mesterkokken Elijah Holland.
Annonsørinnhold fra Frivannsliv
Elijah Holland er en dyktig undervannsjeger som har jobbet som profesjonell sanker i Australia.
Han er også den nyeste av Frivannslivs ambassadører, og nå kan du oppleve ham live når han forteller om sjømat i et nytt webinar.

Elijah Holland er kjøkkensjef på Holmen Lofoten, som fokuserer på bærekraftig matlaging med tradisjonelle arktiske konserveringsteknikker.
Han samarbeider med lokale fiskere og sankere for å bruke villfanget sjømat og håndhøstede råvarer, og har masse å lære bort til de interesserte!
– Martin Helseth snakker med Elijah om konservering, matlaging med ulike råvarer fra havet og om erfaringene han har gjort seg rundt sanking og undervannsjakt i norske farvann, forteller Frivannsliv.
Webinaret blir gjennomført på engelsk, og det vil være rom for å få besvart spørsmål underveis. Det er gratis å delta, men det krever påmelding.
Hjemmeside: www.frivannsliv.no
Facebook: @frivannsliv
Instagram: @frivannsliv
Telefon: 56 35 80 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Mjåtveitflaten 55, 5918 Frekhaug
Han er også den nyeste av Frivannslivs ambassadører, og nå kan du oppleve ham live når han forteller om sjømat i et nytt webinar.
Tirsdag 11. mars kl 20:00

Det er ikke bare fisk og skjell på menyen. Foto: Instagram
Elijah Holland er kjøkkensjef på Holmen Lofoten, som fokuserer på bærekraftig matlaging med tradisjonelle arktiske konserveringsteknikker.
Han samarbeider med lokale fiskere og sankere for å bruke villfanget sjømat og håndhøstede råvarer, og har masse å lære bort til de interesserte!

LES OGSÅ
Våtdrakt: Eco 7 fra Frivannsliv
– Martin Helseth snakker med Elijah om konservering, matlaging med ulike råvarer fra havet og om erfaringene han har gjort seg rundt sanking og undervannsjakt i norske farvann, forteller Frivannsliv.
Webinaret blir gjennomført på engelsk, og det vil være rom for å få besvart spørsmål underveis. Det er gratis å delta, men det krever påmelding.
Frivannsliv
Hjemmeside: www.frivannsliv.no
Facebook: @frivannsliv
Instagram: @frivannsliv
Telefon: 56 35 80 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Mjåtveitflaten 55, 5918 Frekhaug