Vi spiser feil fisk, mener influenser
Torsdag 16. mai 2024
– Vi får høre at vi må spise mer sjømat. Men vi snakker altfor lite om fisken vi ikke må spise, skriver kokebokforfatter og matinfluenser Julie Ilona Balas i en ytring på nrk.no.
 
Dessverre er det slik at mange arter i havet er truet, og det gjelder ikke bare fisk i fjerne himmelstrøk, men også rett utenfor vår egen kystlinje.
 
– Det er viktig at vi snart innser hvor akutte disse utfordringene er. Det er nå vi må gjøre en innsats, før det er for sent. Som forbrukere burde vi kunne være trygge på at det vi får kjøpt i fiskedisken er bærekraftig og greit å servere til middag, skriver kronikkforfatteren.
 

Flyndre
 
Foto: Christian Skauge
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Bli en bedre og tryggere dykker

    PADI Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset dykkere kan ta, og lærer deg hvordan du skal forbygge og håndtere ulykker. Ta kurset hos Nemo i Bergen i mars!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta Advanced-kurs hos OFDS

    Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i januar!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS