Forurenset utslipp i Indre Oslofjord
Torsdag 11. april 2024
Kilden til det forurensede utslippet i fjorden er ukjent, men beskjeden fra kommunen er klar: Ser man oljesøl i vannet må man finne en annen plass for en dukkert.
 
– Vi tror det er diesel, men inntil vi har tatt prøver kan vi ikke bekrefte det, sier Sigurd Folgerø Dalen i Brann- og redningsetaten i Oslo kommune til NRK.
 
Diesel og oljesøl er ikke bra for dykkerutstyr, og man bør derfor være oppmerksom før man hopper i vannet i Indre Oslofjord de nærmeste dagene.
 

Oslo havn
 
Foto: Kystverket VTS
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta fridykkerkurs hos ProDykk

    Fridykking har blitt svært populært, og det er ikke uten grunn: Med relativt enkelt utstyr kan man oppleve havets spennende verden! I juni holder ProDykk kurs i fridykking.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS gjør service på alle ventiler

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS