Dommen er utsatt
Tirsdag 21. november 2023
Dommen i Fjordsøksmålet skulle forkynnes tirsdag 21. november, men Oslo tingrett har bestemt å utsette dette til 10. januar 2024.
 
– Vi har fått melding fra Oslo tingrett om at dommen i Fjordsøksmålet likevel ikke kommer nå, skriver kommunikasjonsrådgiver Tor Bjarne Christensen i Naturvernforbundet.
 
– Vi kjenner ikke detaljene om begrun­nelsen, men vi kan jo håpe at det er et tegn på at retten vil gjøre en grundig jobb, og da bør vi vinne saken ettersom vi presenterte de beste argumentene, sier Truls Gulowsen, leder i Naturvernforbundet.
 

Førdefjorden
 
Truls Gulowsen, leder i Naturvernforbundet, og Gina Gylver, leder i Natur og Ungdom
 
LES OGSÅ
Les alt om Fjordsøksmålet
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Kragerø

    Agder Dykkersenter inviterer alle som har lyst til å begynne å dykke til PADI Open Water Diver grunnkurs. Kurset holdes i Kragerø i juli.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS