Protest mot gruvedrift på havbunnen
Tirsdag 26. september 2023
Statsminister Jonas Gahr Støre ble i går møtt av aktivister og en fem meter høy blekksprut på vei til Arbeiderpartiets landsstyremøte, i protest mot partiets ønske om gruvedrift på havbunnen.
 
– Nå har Arbeiderpartiet sjansen til å tenke seg om én gang til. Det er ikke for sent å stoppe planene om å gjøre Arktis til en prøvekanin for en ny destruktiv næring, sier Haldis Tjeldflaat Helle, rådgiver for gruvedrift på havbunnen i Greenpeace.
 
Blekkspruter er blant artene som kan oppleve at deres hittil urørte leveområder blir ødelagt av gruvedrift hvis planene realiseres.
 

 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS