Bli med på Fridykkerfestivalen
– Velkommen til høstens store begivenhet for fridykkere og UV-jegere! Vi inviterer til Fridykkerfestivalen på Radøy i slutten av september, forteller Frivannsliv.
Bli med på Fridykkerfestivalen
Foto: Aleksander Nordahl/Frivannsliv
ARRANGEMENT

Bli med på Fridykkerfestivalen
– Velkommen til høstens store begivenhet for fridykkere og UV-jegere! Vi inviterer til Fridykkerfestivalen på Radøy i slutten av september, forteller Frivannsliv.
  7. september 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Festivalen arrangeres på Kvalheim Fritid på Radøy ca. 30 minutter nord for Frivannsliv sine lokaler på Frekhaug. Her er det flotte rorbuer, gode sløyeskur, utleie av båter og mye mer.

– I området vest for Kvalheim venter store fridykkeropplevelser og fantastiske forhold for undervannsjakt. Den berømte Fosnstraumen ligger bare noen minutter unna, forteller Frivannsliv.

Fridykkerfestivalen

Kvalheim Fritid på Radøy er en flott base for Fridykkerfestivalen. Foto: Frivannsliv


Fridykkerfestivalen arrangeres fra torsdag 22. til søndag 25. september 2022, og er åpen for fridykkere og uv-jegere fra hele landet.

Deltakelse koster 2.500 kroner pr. person, og dette inkluderer overnatting fra torsdag til søndag, tilgang på båt og gallamiddag med havets koldtbord.

Fridykkerfestivalen

Den tradisjonelle gallamiddagen er alltid et høydepunkt. Foto: Frivannsliv


– Rogaland Undervannsjakt- og Fridykkerklubb, Spearos Oslofjord og Bergen Fridykkerklubb har reservert egne rorbuer og tilbyr egne priser til sine medlemmer, opplyser Frivannsliv.

Fridykkerfestivalen har vært en kjempesuksess i flere år, og i tillegg til de reserverte rorbuene er det en mix-rorbu for alle andre deltakere fra hele landet.Fridykkere og uv-jegere fra hele verden har valfartet til festivalen for å treffe likesinnede og dele gode opplevelser over og under vann. Fiskeskrøner av alle slag fortelles under felles middager, i båtene og i boblebadene.

– Det blir lagt opp til ulike gruppeturer for jakt, skjellsanking, teknikktrening og mange andre morsomme aktiviteter. Viktigst av alt er å kose seg sammen med likesinnede, skriver Frivannsliv i invitasjonen.Krav for å få delta på treffet er at man har CMAS fridykkersertifikat eller kursbevis fra Frivannsliv. Påmeldingsfrist er 31. august 2022.

Du kan se bilder fra tidligere treff på bloggen til Bergen Fridykkerklubb.
Opprinnelig publisert 21.04.2022ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Snart søknadsfrist for dykkelederkurs

  Vil du jobbe med yrkesdykking? Dykkerutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet arrangerer dykkelederkurs i Skålevik i Bergen i januar 2023. Søknadsfristen er 4. desember 2022.

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Ta PADI Deep Diver i Halden

  Lurer du på hva som finnes nede i dypet? Da er kanskje emnekurset PADI Deep Diver noe for deg! Nå kan du lære dypere dykking på en trygg måte hos Halden Dykkersenter.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS