Siste nytt om dykking og korona
De aller fleste koronatiltakene er opphevet, og samfunnet går i mer normal retning. Det er for tiden ingen restriksjoner som berører dykkeklubbene eller dykkesentrene.
Siste nytt om dykking og korona
KORONAVIRUS

Siste nytt om dykking og korona
De aller fleste koronatiltakene er opphevet, og samfunnet går i mer normal retning. Det er for tiden ingen restriksjoner som berører dykkeklubbene eller dykkesentrene.
  Oppdatert 01.02.2022 kl 20:00
01.02.2022: Norge åpner opp igjen! De aller fleste koronarestriksjonene fjernes, og klubbene kan igjen ha normal aktivitet. Les mer på Regjeringen.no.

30.01.2022: Filippinene gjenåpner grensene for fullvaksinerte fra 10. februar 2022, og man trenger ikke lenger å være i karantene.

28.01.2022: Visit Plura er blant dem som har droppet lønn for å redde bedriften. Nå får de trolig ikke benytte seg av den nye kompensasjonsordningen for næringslivet, skriver NRK.

26.01.2022: Første februar endrer EU reglene for hva som gir gyldig coronasertifikat. Reisenettstedet way-2-go.no gir deg oversikten.

23.01.2022: Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) er det sannsynlig at coronapandemien er over i Europa etter omikronbølgen, melder Dagbladet.

19.01.2022: Fra 21. januar trenger dykkere som vil til Sverige ikke lenger å teste seg – det holder med koronapass.

ANNONSE:

17.01.2022: Indonesia åpner opp for reisende fra Norge i sine oppdaterte koronarestriksjoner, og man kan gjøre den pålagte karantenen på en dykkeresort.

08.01.2022: Forsikringsselskapet Gjensidige opplever en voldsom økning i henvendelser fra fortvilte kunder som har fått ferien spolert på grunn av strenge karantenekrav.

06.01.2021: Den nederlandske dykkemessen Duikvaker er er utsatt til april på grunn av koronatiltakene og smittesituasjonen.

06.01.2022: Det siste døgnet er det registrert 8385 koronasmittede i Norge. Antall er det høyeste som er registrert på et døgn hittil i pandemien, ifølge NRK.

05.01.2022: Dersom det viser seg at koronavaksinen også beskytter mot smitte av omikronvarianten, kan regjeringen allerede neste uke foreslå å innføre bruk av koronasertifikat i Norge, skriver NRK.

ANNONSE:
ANNONSE:

30.12.2021: Helsemyndighetene i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen har tatt avgjørelsen mange har ventet på: Boot i Düsseldorf blir avlyst.

Tips oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du vet om arrangementer som blir berørt eller saker som burde være med i oversikten.Opprinnelig publisert 01.01.2022


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


 

Annonsørinnhold:

 • Nudibranch Safari på Gulen i mars

  Nakensneglesafarien på Gulen Dykkesenter har vært arrangert siden 2010, og i mars er det igjen klart for workshop med dykkere, UV-fotografer og eksperter. Bli med du også!

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Nitrox – det nyttigste emnekurset?

  Sertifikatet PADI Enriched Air Diver og nitrox som pustegass gir deg lengre bunntid og bedre sikkerhetsmargin. Ta det populære kurset hos Halden Dykkersenter i februar!
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS