Mange gode tilbud på Dykk.no
Det er ikke bare på Østlandet at strenge koronatiltak fører til stengte dykkebutikker. Alf Lea i Haugesund må også holde butikken stengt – men kundene får den hjelpen de trenger likevel.
Mange gode tilbud på Dykk.no
Butikkansvarlig Knut Johan Nesse er på plass for å hjelpe kundene. Foto: Alf Lea AS
BRANSJENYTT

Mange gode tilbud på Dykk.no
Det er ikke bare på Østlandet at strenge koronatiltak fører til stengte dykkebutikker. Alf Lea i Haugesund må også holde butikken stengt – men kundene får den hjelpen de trenger likevel.
  26. mars 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Butikken er stengt for fysisk besøk til 11. april. Nettbutikkenfungerer som normalt, også med «hent i butikk». Verkstedet opprettholder driften, så kontakt oss for avtale om inn/utlevering av utstyr samt luftfylling, skriver Alf Lea AS på Facebook.

Årsaken er at det er innført strenge koronatiltak i Haugesund og seks nabokommuner. Nestleder Ernst Peter Ravn Ottesen forteller at de er til stede fra 8–16 på ukedager, og svarer på e-post og telefon.

Alf Lea

Kundene kan parkere utenfor butikken og få levert ut varer og utstyr, eller få fylt flaskene. Foto: Alf Lea AS


– Det meste fungerer egentlig som normalt, bortsett fra at porten til butikken er lukket. På verkstedet er det full fart, og vi pakker og sender ut varer fra nettbutikken fortløpende, sier Ravn Ottesen.

For kundene betyr dette at det ikke er mulig å kikke seg om i butikken, men nettbutikken er et bra alternativ. Akkurat nå er det dessuten ekstra mange gode tilbud på www.dykk.no.Dersom man skal levere utstyr på service er det bare å ta kontakt på 977 04 494 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å avtale. Det samme gjelder for luftfylling: Sett flaskene utenfor porten, så blir de tatt inn, fylt og levert ut igjen mens du venter.

– Vi oppfordrer fleste mulig til å handle i nettbutikken hvis det er noe de trenger. Velg gjerne «hent hos oss» så får du beskjed om når varene kan plukkes opp, sier Ravn Ottesen.Støtt ditt lokale dykkesenter!

De strenge koronatiltakene gjør at det er viktigere enn noensinne å støtte sitt lokale dykkesenter.

Vi oppfordrer alle til å handle det de trenger nå – ikke utsett det til senere.

Har du ventiler eller flasker som skal til service og trykktesting er det bare å levere det inn, slik at dykkesentrene får noe å gjøre. Tiltakene varer frem til og med 11. april.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Nudibranch Safari på Gulen i mars

  Nakensneglesafarien på Gulen Dykkesenter har vært arrangert siden 2010, og i mars er det igjen klart for workshop med dykkere, UV-fotografer og eksperter. Bli med du også!

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Nitrox – det nyttigste emnekurset?

  Sertifikatet PADI Enriched Air Diver og nitrox som pustegass gir deg lengre bunntid og bedre sikkerhetsmargin. Ta det populære kurset hos Halden Dykkersenter i februar!
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS