Letter på tiltakene fra onsdag
Regjeringen opplyste på en pressekonferanse i dag at koronatiltakene i Oslo-området videreføres til og med tirsdag – men på onsdag kan fem dykkesentre igjen åpne dørene.
Letter på tiltakene fra onsdag
KORONAVIRUS

Letter på tiltakene fra onsdag
Regjeringen opplyste på en pressekonferanse i dag at koronatiltakene i Oslo-området videreføres til og med tirsdag – men på onsdag kan fem dykkesentre igjen åpne dørene.
  30. januar 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Smittetallene er synkende, og myndighetene har bedre oversikt over spredningen av det muterte koronaviruset. Likevel velger regjeringen å være forsiktige for ikke å miste kontrollen.

– Vi viderefører tiltakene til og med tirsdag 2. februar. Fra onsdag endrer vi noen av tiltakene og hvilke kommuner som er omfattet, gitt at situasjonen holder seg stabil, opplyste helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Ring 1 vil fra onsdag 3. februar omfatte Oslo, Nordre Follo og Ås, mens Asker, Bærum, Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Moss, Nesodden, Nittedal, Rælingen, Vestby og Våler vil være i ring 2.Dykkebutikkene kan snart åpne


– Basert på rådene kan enkeltstående butikker i Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås åpne fra 3. februar. Kjøpesentre må fortsatt holde stengt, sa kunnskapsminister Guro Melby.

Dette betyr at Fue.no, Prodykk, Dykkegarasjen, Gass og Pusteservice og Dykkerhuset kan åpne dørene fra og med onsdag denne uken.

For Oslofjorden Dykkesenter i Asker og Drammen Dykkersenter blir det ingen endringer, og de kan fortsatt holde åpent.

Dykkebåter

Fra onsdag 3. februar kan en rekke dykkeklubber gjenoppta aktiviteten.


Lettelser for klubbene


I kommunene i ring 1 åpnes det for breddeidrett for barn og unge under 20 år fra 3. februar, men forbudet gjelder fortsatt for voksne. Det betyr at klubber i Oslo, Nordre Follo og Ås må vente med aktiviteter til 10. februar.

I ring 2 blir det lov med organisert utendørs trening for voksne fra 3. februar. Klubbene i disse kommunene kan arrangere klubbdykk, men ikke innendørs aktiviteter.

Klubbene i de 7 komunene som får opphevet alle lokale tiltak (Drammen, Lier, Horten, Råde, Aurskog-Høland, Rakkestad og Skiptvedt) kan gjenoppta normal aktivitet innenfor de nasjonale tiltakene.

>

Kan bli lokale smitteverntiltak


– Kommuner som får lettelser fra 3. februar må selv vurdere om de vil ha strengere tiltak enn det regjeringen har bestemt, helse og omsorgsminister Bent Høie.

Vi oppfordrer både klubber og dykkesentre til å sjekke kommunens hjemmesider dersom de er i tvil om hva som gjelder eller har spørsmål og de lokale tiltakene.

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli med Nemo på tirsdagsdykk

  Nemo Classic Diving i Bergen arrangerer «Diveday» hver eneste tirsdag, og inviterer alle som har lyst til å komme seg i vannet til å bli med.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi et dykkekurs i gave!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS