Yrkesdykkerkonferansen er avlyst

YDK2020 skulle gått av stabelen på Flesland i Bergen 10.–11. november, men er nå avlyst på grunn av den usikre koronasituasjonen. Alle får refundert billettene.

Yrkesdykkerkonferansen er avlyst

YRKESDYKKINGYrkesdykkerkonferansen er avlyst

YDK2020 skulle gått av stabelen på Flesland i Bergen 10.–11. november, men er nå avlyst på grunn av den usikre koronasituasjonen. Alle får refundert billettene.

  31. august 2020
– YDK2020 er nå tre måneder unna og det er knyttet for stor usikkerhet til deltakelse og hvordan det blir mulig praktisk å avholde konferansen med restriksjonene som gjelder. Det er derfor blitt konkludert med at YDK 2020 blir avlyst, skriver arrangørene på Facebook.

Konferansen eies av NUI AS, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og Dykkerutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet, og holdes annethvert år i november.

Arrangørene bekrefter at alle deltakerne og ustillerne som hadde meldt seg på får 100% av innbetalte beløp.

Ser fremover mot 2022

På grunn av den pågående Covid-19 situasjonen ble det dessverre for få forhåndspåmeldte fra bransjen, samtidig som rammevilkårene for å avholde en konferanse i år er meget usikre.


– Vi er enige om å satse på YDK 2022, og vi håper å se dere der. Tidspunktet vil bli annonsert mot slutten av 2021, står det på konferansens nettsider.

Arrangørene gir uttrykk for at de ønsker å takke alle deltakerne og utstillerne som hadde meldt seg på, spesielt de som hadde fått tildelt taletid i programmet.

En samlende arena for yrkesdykkerne

Yrkesdykkerkonferansen har som mål å samle bredden av industrien, og være et møtested for representanter fra myndighetene, skoler, sjømatbedrifter, entreprenørselskap, dykkeselskap, dykkere og studenter.

Yrkesdykkerkonferansen skal være en nasjonal arena for diskusjoner og visjoner, og et sentralt tema er hvordan yrkesdykking kan tilpasse seg framtidens behov og samtidig utføres sikkert og effektivt.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS