Bladet blir utsatt på grunn av korona

Koronasituasjonen og de strenge tiltakene myndighetene har innført rammer dykkebransjen hardt. Dette får også konsekvenser for utgivelsene av Dykking.

Bladet blir utsatt på grunn av korona

ABONNEMENT

KORONAVIRUSBladet blir utsatt på grunn av korona

Koronasituasjonen og de strenge tiltakene myndighetene har innført rammer dykkebransjen hardt. Dette får også konsekvenser for utgivelsene av Dykking.

  20. mai 2020
Neste nummer av bladet Dykking var planlagt å komme ut i slutten av mai, men koronasituasjonen gjør dette umulig. Redaktøren, som er eneste ansatte i forlaget, har vært nødt til å gå ut i 80% permisjon.

Dykkebransjen støtter bladet Dykking, og vil gjerne annonsere. Dessverre gjør tiltakene mot koronasmitte at mange rett og slett ikke har penger til dette. Uten annonsører er risikoen med å gi ut bladet for stor.

Når kommer neste nummer?

For å komme gjennom koronakrisen må vi utsette neste utgave av bladet. Vi tar sikte på juli, men dette avhenger av situasjonen. Våre abonnenter vil uansett få det antall blader de har betalt for.

Vi håper dykkebransjen kommer seg på fote igjen i løpet av de neste ukene. Dykkere bidra til dette ved å levere utstyr til service, bestille online kurs og handle på nettet. Støtt ditt lokale dykkesenter!

Som kompensasjon vil vi forsøke å levere relevant og aktuelt dykkestoff på våre nettsider i et større omfang enn tidligere. Heldigvis har vi noen gode hjelpere som bidrar med stoff på ideellt grunnlag.

Digital løsning på vent

Vi jobber videre med å få bladet ut i en digital løsning. Dessverre har firmaet som skulle hjelpe oss med dette meldt oppbud på grunn av koronakrisen. De regner med å kunne starte opp igjen, men dette vil ta noen uker.

Inntil videre er vi derfor litt låst, og må vente med den digitale utgaven. Vi har kommet for langt i prosessen til at det er hensiktsmessig å bytte partner på dette nå.

Vi beklager det inntrufne, og ber våre lesere og annonsører om forståelse for den vanskelige situasjonen.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS