Ny Course Director i Norge: Daniel Visnovsky

Daniel Visnovsky fra Lofoten Diving har gjennomført og bestått PADI Course Director. Dette åpner for nye muligheter for dykkesenteret – og for andre som ønsker å utdanne instruktører.

Ny Course Director i Norge: Daniel Visnovsky

BRANSJENYTT

UTDANNINGNy Course Director i Norge: Daniel Visnovsky

Daniel Visnovsky fra Lofoten Diving har gjennomført og bestått PADI Course Director. Dette åpner for nye muligheter for dykkesenteret – og for andre som ønsker å utdanne instruktører.

  17. mars 2020
Kurset ble holdt i Kota Kinabalu i Malaysia av Terry P. Johnson, som er Manager for Instructor Development for PADI Europe, Middle East and Africa (EMEA). I dag ble det klart at Daniel Visnovsky hadde bestått eksamen.

– Jeg er veldig lettet. Det er et omfattende kurs og jeg er glad for å ha bestått. Nå kan vi tilby sertifisering av PADI dykkeinstruktører for dykkesentre i hele Norge, forteller han på tekstmelding fra Malaysia.Det var 11 fornøyde elever som fikk sine sertifikater etter at kurset var gjennomført i Kota Kinabalu i Malaysia.


Omfattende kurs

PADI Course Director Training Course (CDTC) er det øverste kurset på PADI-stigen, og i Norge finnes det bare en håndfull instruktører med denne statusen. Daniel Visnovsky blir den eneste Nord for Trondheim.

– Jeg er stolt over å kunne gratulere Daniel med bestått kurs og ny tittel som Course Director fra Kota Kinabalu CDTC 2020, og ønsker ham det beste for fremtiden, sier PADI Regional Manager Kjell Håkon Evensen til Dykking.

Starter nytt utdanningskonsept

– Vi starter et nytt konsept kalt Lofoten Career Development Centre i år, som ligner mye på en folkehøyskole. Elevene skal ta dykkesertifikat og bli instruktører i løpet av året, forteller han. Da kommer hans nye status godt med.

I løpet av 9 måneder i Lofoten vil elevene få praktisk erfaring med å drive et dykkesenter og om opplevelsesturisme generelt. Målet er å gi dem utdanning og erfaring de kan bruke senere i livet, i stedet for å bare ha et friår.


Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Servicekampanje på VideoRay

  Hvis du bruker VideoRay til inspeksjonsarbeidet, har du nå muligheten til å få en kostnadsfri sjekk, funksjonstest og tilstandsrapport på utstyret ditt.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS