Sjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.


MESSE

KORONAVIRUSSjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.

  11. mars 2020
– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse i en pressemelding som ligger på www.norgesvaremesse.no.

Dette betyr at både Sjøen for Alle og Camp Villmark blir avlyst.

Avgjørelsen kommer etter at Folkehelseinstituttet i går gikk ut med anbefaling om at alle arrangementer med mer enn 500 deltakere burde avlyses. Både Fue.no, Oslofjorden Dykkesenter og Frivannsliv skulle stå på stand i Lillestrøm.Både Sjøen for Alle og Camp Villmark avlyses på grunn av koronaviruset. Foto: Norges Varemesse


Veldig kjedelig, men forståelig

– Det er leit at Camp Villmark ble avlyst, vi hadde en fin stand som vi hadde planlagt lenge. Samtidig respekterer vi avgjørelsen, det viktigste er jo folks helse og sikkerhet. Vi får heller satse ekstra hardt neste år, sier produktsjef hos Frivannsliv Kim Wøien.

Til tross for at bladet Dykking har presseakkreditering til begge arrangementene har vi ikke mottatt noen informasjon fra arrangørene. Vi ble først klar over avlysningene i går kveld takket være et tips fra en observant leser.

– Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss. Alle billetter blir refundert automatisk, sier Gunn Helen Hagen.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er en perfekt gave i disse dager.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS