BEGYNN Å DYKKE:

Hvis du er nysgjerrig på livet under overflaten, har lyst på spennende naturopplevelser og vil utvikle deg selv er dykking den perfekte aktiviteten for deg. Ta dykkelappen!

Dykking er spennende og givende - og den eneste aktiviteten hvor du kan være vektløs over lengre tid. Alt du trenger er et grunnkurs, og det finner mange dykkesentre over hele landet som kan hjelpe deg i gang - og til å ta de neste skrittene. De fleste starter med et enklere kamera med undervannshus, gjerne et kompaktkamera.

Det er lurt, for da kan man finne ut om dette er noe man har lyst til å satse på videre - for da kan dete bli kostbart: Et komplett system for et dSLR-kamera kan fort komme opp i det samme som en pent brukt familiebil...

Bli en bedre undervannsfotograf! NDF har laget et nettbasert undervannsfotokurs som vil gi deg teoretisk påfyll som gjør at du vil ta bedre bilder under vann. Målet med kurset er at du som fotograf skal klare å ta bedre bilder, enten du er nybegynner eller har litt erfaring. Foto: Lill Haugen.















Gjennom innlevering av bilder i ulike kategorier underveis i kurset vil du få en aktiv tilbakemelding på hvordan du kan bli bedre. Du velger selv en lærer som skal godkjenne og gi en aktiv tilbakemelding på bildene dine. Du må få godkjent alle bildene om du skal bestå kurset, men får flere forsøk på innleveringer hvis du ikke lykkes umiddelbart.

Kurset har ingen utløpsdato. Du kan bruke hele dykkesesongen din for å ta bildene du ønsker å bruke i kurset!

Lærerne er erfarne undervannsfotografer med erfaring fra norske og internasjonale mesterskap. Per i dag kan du velge mellom Ann Karin Matberg, Lill Haugen, Rune Edvin Haldorsen eller Siv Pedersen. Enten du er nybegynner eller viderekommen, apparatdykker eller fridykker, vil du få god coaching til å gjøre undervannsbildene dine bedre.

Du avslutter kurset med "Fototesten" - en quiz der 15 av 20 spørsmål må være riktige. Etter bestått kurs blir du sertifisert som "CMAS underwater photographer 1".

For å logge deg på kurset bruker du påloggingsdata fra minidrett.no (obligatorisk) + paypal/kredittkort. Man trenger ikke være medlem av en dykkeklubb for å ta kurset. Kurset koster 990,-. Kurset er tilgjengelig også for svenske og danske fotointeresserte.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS