Nytt klubbhus – stor åpningsfest i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb i Haugesund har åpnet sitt nye klubbhus, etter flere måneders arbeid og dugnadsinnsats. Ordførerern i Haugesund foretok den offisielle åpningen av klubbhuset, som ligger sentralt i byen.

Foto: Tor André Johannessen

KLUBBNYTTNytt klubbhus – stor åpningsfest i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb i Haugesund har åpnet sitt nye klubbhus, etter flere måneders arbeid og dugnadsinnsats. Ordførerern i Haugesund foretok den offisielle åpningen av klubbhuset, som ligger sentralt i byen.

  1. desember 2019
Det nye klubbhuset ligger sentralt i Smedasundet, rett nord for Haugesund sentrum. Klubbhuset har egen brygge med plass til klubbens båter såvel som besøkende som kommer sjøveien.

Lørdag dykket klubben det første dykket med bår fra egen brygge etter dugnaden lørdag ettermiddag. Det var mange småting som skulle ordnes, men etter intens innsats falt alle brikkene på plass til åpningen.

Se slideshow fra åpningen her:Foto: Slettaa Dykkeklubb/Åge Wee/Tor André Johannessen


Romslig og velutstyrt

Klubbhuset ble åpnet av Haugesunds ordfører Arne-Christian Mohn, og klubben fikk overrakt et bilde av den britiske undervannskunstneren Jason deCaires Taylor.

Styremedlem i Norges Dykkeforbund Tor Inge Lieldand var på plass og overrakte en minneplakett, og Alf Lea Dykk AS overrakte klubben en splitter ny oksygenkoffert i anledning dagen.

Etter snorklipping, feiring med blå dykkekake og behørige festtaler feiret klubbens medlemmer dagen med et juledykk fra egen brygge.Foto: Tor André Johannessen


Vestlandets største dykkeklubb

Slettaa Dykkerklubb har pr. i dag nærmere 350 medlemmer fra hele Haugaland-området, og har blitt en samlende kraft i området. Med høy aktivitet, jevnlige klubbdykk og spennende arrangementer er det ikke rart at dykkerne i området flokker til klubben.

Det nye klubbhuset har alle nødvendige fasiliteter, og vil på sikt få et fylleanlegg for uft og nitrox som vil være åpent 24 timer i døgnet. Bryggeanlegget er levert av Wee Marine AS, og er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Les mer på Facebook og på klubbens hjemmesider, www.slettaadk.no.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er en perfekt gave i disse dager.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS