Nye ansikter hos dykkeforbundet

Norges Dykkeforbund har fått fart på ansettelsesprosessen, og kan presentere to nye medarbeidere som begynner i løpet av høsten: Nora Menous-Moland og Gunnar Midtgaard.

NYHETER



Nye ansikter hos dykkeforbundet

Norges Dykkeforbund har fått fart på ansettelsesprosessen, og kan presentere to nye medarbeidere som begynner i løpet av høsten: Nora Menous-Moland og Gunnar Midtgaard.

  23. august 2019
De to starter henholdsvis 8. oktober og 1. november, og fra da av blir forbundskontoret på Ullevål fullt bemannet igjen etter en periode med litt unntakstilstand. Begge blir ansatt som idrettskonsulenter i Norges Dykkeforbund.

Aktiv og allsidig dykker

Nora er en aktiv dykker som bruker alle muligheter til å være i og under vann. Hun startet med fridykking som barn og utdanner seg stadig gjennom nye kurs. Nora har god erfaring som dykker på mange nivå og er i dag CMAS* apparatdykkerinstruktør, skriver NDF på sine hjemmesider.

– Jeg ønsker å kunne gjøre en forskjell, bidra til et godt miljø innenfor alle idrettene til NDF. Jeg har en stor lidenskap for livet under vann og jeg brenner for å dele dette med andre, sier Nora Menous-Moland. Hun har sin første oppgave allerede den kommende helgen, som jurysekretær under NM i UV-foto i Kristiansand.

Erfaring fra bransjen som instruktør og dykker

Gunnar Midtgaard er kjent for svært mange som en av gutta på Fue.no og som en rutinert GUE-instruktør. Han har jobbet på Fue.no siden 2006 og har ledet virksomheten de siste 5-6 årene. Siden 2004 har han gått gradene i GUE-systemet både som dykker og instruktør. Han har dykket aktivt i 20 år, og ble utdannet CMAS* instruktør på Lofoten Folkehøgskole i 2003.

– Det er absolutt vemodig å gi stafettpinnen videre og kaste inn håndkleet på Fue.no. Men jeg føler meg trygg på at jeg overlater det til et solid team med Mikkel Stokke i spissen, og har stor tro på butikken fremover. Alt har sin tid og for meg er det gøy å prøve en ny utfordring nå, sier Midtgaard til Dykking.

I dykkeforbundet skal han jobbe med blant annet sikkerhet og rekruttering.

– Jeg ser frem mot å jobbe mot et bredere utvalg av dykkere i Norge. Dykking har vært viktig for meg nesten så lenge jeg kan huske. Som en del av NDF håper jeg å kunne bidra til økt trygghet, mer moro og enda sterkere klubbmiljøer. Jeg gleder meg også til å få testet meg i fridykking og UV rugby! avslutter han med et smil.

Kilde: Norges Dykkeforbund
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS