Et liv uten kreft

I et av sine nyhetsbrev deler Frivannsliv en sterk og inspirerende historie om hvordan livet blir snudd på hodet når man får beskjeden vi alle frykter: «Du har fått kreft».

Et liv uten kreft
Foto: Kreftforeningen

STØTT KREFTFORENINGENEt liv uten kreft

I et av sine nyhetsbrev deler Frivannsliv en sterk og inspirerende historie om hvordan livet blir snudd på hodet når man får beskjeden vi alle frykter: «Du har fått kreft».

  24. oktober 2020
Da Vidar fikk kreftdiagnosen, fikk de store spørsmålene plutselig en ny klang. Livet handlet ikke lenger om karriere og penger, men om å gjøre det som var viktig for han.

Nå, fem år senere, er Vidar kreftfri, og jobber mot å få norgesrekorden for dypeste dykk uten lufttank. Kreftforskning har gjort at dette målet kan bli virkelighet.Filmen er laget av Pål Laukli og Tinagent, Nord DDB for Kreftforeningen


Ditt bidrag er livsviktig Kreftforeningen

Kreftforskning er ikke bare mikroskop og hvite frakker, det er overlevelse. Derfor er Kreftforeningen en av de største støttespillerne til kreftforskning. Faktisk går over halvparten av formålsbudsjettet til forskning. Det utgjør mer enn 200 millioner kroner i året. Sånt blir det resultater av.

I dag overlever 3 av 4 kreft. Det er dobbelt så mange som for 50 år siden, og stadig kommer nye oppdagelser. Sammen skaper vi håp og resultater. Ditt bidrag er livsviktig i søken etter fremtidens kreftbehandling. Slik at kreftforskning kan gjøre det mulig for enda flere.

Kreftforeningen

Foto: Kreftforeningen


Støtt Kreftforeningen

Jo flere vi er, jo mer kan vi få til. Å være medlem i Kreftforeningen koster bare 360 kroner i året – 195 kroner om du er pensjonist eller student.

Vi oppfordrer alle til å støtte Kreftforeningen og håper denne historien gir en opplevelse av hva arbeidet deres kan gi dem som kommer i denne situasjonen.

Kreftforeningen
Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Servicekampanje på VideoRay

  Hvis du bruker VideoRay til inspeksjonsarbeidet, har du nå muligheten til å få en kostnadsfri sjekk, funksjonstest og tilstandsrapport på utstyret ditt.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS