Ny mini-ROV: Oceanbotics SRV-8

Oceanbotics SRV-8 er batteridrevet, og er utviklet for å være brukervennlig, fleksibel og håndterbar. Den kan utstyres med en rekke forskjellige tilbehør – dette er fremtidens ROV!

PRODUKTNYTT

   

ROV



Ny mini-ROV: Oceanbotics SRV-8

Oceanbotics SRV-8 er batteridrevet, og er utviklet for å være brukervennlig, fleksibel og håndterbar. Den kan utstyres med en rekke forskjellige tilbehør – dette er fremtidens ROV!

Annonsørinnhold fra BUVI Scandinavia
Oceanbotics SRV-8 er en kompakt mini-ROV som skal være svært manøvrerbar, fleksibel og pålitelig. Den har batteridrift og kan integreres med en rekke forskjellige typer tilbehør for å løse dine oppgaver under vann.

BUVI Scandinavia tilbyr flere forskjellige sonaralternativer, ekkolodd, navigasjons- og sporingssystemer, rengjøringsverktøy og flere manipulatorer for forskjellige applikasjoner.

Se introduksjonstilmen til SRV-8 her:



Video: Oceanbotix/YouTube


Store fordeler i ytelse og fleksibilitet

Oceanbotics SRV-8 har fremragende ytelse, og er en pålitelig ROV som kan brukes helt ned til 305 meters dyp. Den er enkel å vedlikeholde på egen hånd og kostnadseffektiv å betjene.

– Med kommunikasjonsporter for Ethernet, RS232 og RS485 er Oceanbotics SRV-8 åpen for valgfrie sensorer og tilbehør, forteller markedsansvarlig Marie Fleetwood i BUVI Scandinavia.

Tekniske data/spesifikasjoner:

  • Robust og holdbar
  • Kan håndteres av én person
  • Enkel service og vedlikehold
  • Ergonomisk joystick
  • 8 børsteløse thrustere
  • Batteridrift
  • Dual mode kamera, analog & digital HD
  • 305 meters dyp
  • Vekt kun 17,7 kilo



Oceanbotics SRV-8 er et kompakt system som ikke veier mer enn 17,7 kilo og enkelt kan betjenes av én person. Batteridrift gir ekstra fleksibilitet.


Batteridrevet, fleksibel og enkel å operere

Hele systemet inkludert kabel og kontrollenhet veier bare 17,7 kilo, og kan raskt senkes i vannet fra en hvilken som helst båt eller brygge. Oceanbotics SRV-8 har batteridrift og kan dermed brukes overalt uten hensyn til strømnettet.

Batteriene kan skiftes mens ROV'en er i drift, og ved å ha flere ladede batteripakker tilgjengelig kan driftstiden økes fra standard 6 timer til så lang tid man har behov for. Dette gir stor fleksibilitet sammenliknet med andre ROV-systemer.


Kontakt BUVI Scandinavia Norge:
Hjemmeside: www.buvi.no
Telefon: 934 99 811
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Postboks 60, 1371 Asker

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS