Her kan du dykke på Diversnight

Nå er det er seks uker igjen til Diversnight går av stabelen, og det er allerede registrert 51 dykkesteder i 11 forskjellige land. Her er dykkesentrene du kan dykke med i Norge.

Her kan du dykke på Diversnight

DIVERSNIGHTHer kan du dykke på Diversnight

Nå er det er seks uker igjen til Diversnight går av stabelen, og det er allerede registrert 51 dykkesteder i 11 forskjellige land. Her er dykkesentrene du kan dykke med i Norge.

  27. september 2020
Så langt har fem dykkesentre registrert seg på www.diversnight.com, og skal arrangere nattdykk med kaffe og kake og trivelig samvær den 7. november klokken 20:20.

Dykkesentrene har opprettet egne Facebook-arrangementer hvor du finner mer informasjon og kan legge igjen kommentarer eller stille spørsmål. Vi har linket til dykkesentrene slik at du kan finne veibeskrivelse.

Diversnight 7. november kl 20:20:Vi regner med at flere dykkesentre rundt om i landet vil opprette sine egne Diversnight-arrangementer etter hvert som det nærmer seg den store dagen – eller natten, får vi vel nesten si :-)

Det er også mange dykkeklubber over hele landet som har arrangementer på Diversnight, og det er registrert flere dykkesteder i utlandet. Du finner hele oversikten på www.diversnight.com/site.

Ta et emnekurs i nattdykking!

Har du nettopp begynt å dykke, men har ikke dykket om natten enda? Da kan du ta et emnekurs i nattdykking og lære deg det som er nødvendig for å ha en fin og trygg opplevelse under vann i mørket.

Ta kontakt med et av dykkesentrene på listen over, eller finn et senter nærmere der du bor på www.dykking.no/dykkesenter.
Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Legg dykketuren til Flåm og D/S Begonia

  Et nydelig vinterdykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm kan bli virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket. Perfekt for dykkeklubber!

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS