Gratis redigeringsprogram fra Nikon
Nikon har sluppet NX Studio – et nytt redigeringsprogram som skal gi sømløs bildevisning, behandling og redigering av både stillbilder og video. Last det ned her!
Gratis redigeringsprogram fra Nikon
Foto: Nikon/Christian Skauge
UNDERVANNSFOTO

Gratis redigeringsprogram fra Nikon
Nikon har sluppet NX Studio – et nytt redigeringsprogram som skal gi sømløs bildevisning, behandling og redigering av både stillbilder og video. Last det ned her!
  5. mars 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– NX Studio er en fullverdig pakke med verktøy for visning, behandling og redigering av bilder og film, skriver Nikon i en pressemelding.

Programmet arver en rekke funksjoner fra ViewNX-i og Capture NX-D, inkludert detaljerte redigeringsfunksjoner som Picture Control, innstillinger for hvitbalanse og eksponeringskompensasjon for rådata.

LES OGSÅ
Ny firmware til Nikon Z 7II og Z 6II


Fordelen er at man nå kan bruke alle bildebehandlings- og retusjeringsverktøyene i ViewNX-i og Capture NX-D i én omfattende arbeidsflyt – altså kan man gjøre alt i ett program i stedet for to.

NX Studio egenskaper:


  • Visning, prosessering og behandling av stillbilder og video på ett sted
  • Sømløs etterbehandling og arbeidsflyt
  • Brukervennlig og intuitiv meny med kategorier som følger arbeidsflyten
  • Flere visningsmodus, som vannrett eller loddrett filmstripe
  • Lettlest visning av bilde- og videodata
  • Samme redigering og forhåndsinnstillinger for XMP/IPTC som ViewNX-i
  • Samme detaljerte redigeringsfunksjoner som Capture-NX
  • Kompatibelt med Nikon Transfer 2 og Camera Control Pro 2


Avansert, men intuitivt


En nyttig forbedring i NX Studio er at redigeringsverktøyene også kan brukes på JPEG-/TIFF-bilder, og ikke bare på råfiler som tidligere. Dette gjelder også justering av fargetonekurver, lysstyrke og kontrast.

Programmet har også en rekke funksjoner for oppgaver som redigering av XMP-/IPTC-data, administrering av forvalg, visning av kart som viser opptaksplasseringer basert på stedsdata, og opplasting av bilder til Internett.

Nikon Image Space

Med Nikon Image Space har du tilgang til bildene på mobilen. Foto: Nikon


Ifølge Nikon har programmet en intuitiv menystruktur basert på arbeidsflyten, og dette skal gi økt hastighet og sømløs redigering av både stillbilder og video.

Ved hjelp av Nikon NX kan brukerne overføre bilder til Nikons tjeneste for bildedeling og lagring, Nikon Image Space, og vil bli kontinuerlig oppdatert for å sørge for at det er kompatibelt med nye kameramodeller.

Last ned gratis her!


Programmet er gratis, og finnes både til PC og Mac. På lenken nedenfor finner du oversikt over systemkravene og hvilke kameraer og filformater som støttes.




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS