Nå kan du gjøre opptak i 6K under vann

Nauticam har lansert et undervannshus for Panasonic Lumix S1H, det første 6K speilløse fullformat kameraet på markedet. Se Lars Kirkegaard fra Fotografit.eu gå gjennom detaljene.


UNDERVANNSFOTO

PRODUKTNYTTNå kan du gjøre opptak i 6K under vann

Nauticam har lansert et undervannshus for Panasonic Lumix S1H, det første 6K speilløse fullformat kameraet på markedet. Se Lars Kirkegaard fra Fotografit.eu gå gjennom detaljene.

Annonsørinnhold fra FOTOGRAFIT.eu
Panasonic Lumix S1H er det første speilløse fullformat kameraet på markedet, og det gjør opptak i 6K med 24 bilder i sekundet – perfekt når du vil skape flotte undervannsfilmer av høy kvalitet.

Nauticam-huset til denne kraftpakken av et videokamera er ergonomisk utformet, og gir tilgang til alle kameraets funksjoner på en enkel og problemfri måte.

Lars Kirkegaard fra Fotografit.eu går gjennom detaljene:Video: Fotografit.eu/YouTube


En svært fleksibel og kompakt pakke

Med et standard oppsett med domeport er undervannshuset tilnærmet nøytralt i vannet, slik at det du har full frihet til å konsentrere deg om motivene og gjøre stødige opptak.

– Panasonic Lumix S1H med Nauticam undervannshus vil definitivt være førstevalget for mange undervannsfotografer. Huset er vanntett til 100 meter, forteller Lars Kirkegaard.

Undervannshuset bruker Nauticams N120 portsystem som gjør at man kan bruke større domeporter, og kameraet kan brukes med de nye L-mount objektivene. Ved hjelp av et adapter kan også alle Canon-objektiver brukes.

Svært høy bildekvalitet

Kameraet kan også brukes til å ta stillbilder, og Nauticam-huset er utstyrt med porter til optiske kabler. For video har man også muligheten til å koble til en ekstern opptaker med skjerm, for eksempel en Atomos Ninja 5.

FOTOGRAFIT.eu er nordens største leverandør av undervannshus, blitser og lys til undervannsfoto og video. Du kan lese mer om Nauticam NA-S1H på Fotografit.eu.


Kontakt FOTOGRAFIT.eu:
Hjemmeside: www.fotografit.eu
Telefon: +45-70273015
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Langdalsvej 46 - hus 1,1, 8220 Aarhus, Danmark

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS