Fotokonkurranse: Beneath the Sea 2020

En av de eldste og mest prestisjetunge undervannsfotokonkurransene er Beneath the Sea, og nå nærmer det seg siste frist for å sende inn bilder. Bli med og overrask dommerne med norske undervannsbilder!

Fotokonkurranse: Beneath the Sea 2020
Renee Capozzola vant prisen for «Best-in-Show» i 2017 med dette haibildet.

UNDERVANNSFOTO

KONKURRANSEFotokonkurranse: Beneath the Sea 2020

En av de eldste og mest prestisjetunge undervannsfotokonkurransene er Beneath the Sea, og nå nærmer det seg siste frist for å sende inn bilder. Bli med og overrask dommerne med norske undervannsbilder!

  25. desember 2019
Fotokonkurransen Beneath the Sea avholdes i forbindelse med USA's største dykkemesse ved samme navn, som har vært arrangert siden 1996. Messen går av stabelen i Secaucus i New Jersey fra 27.–29. mars 2020.

Mange av de største navnene innen undervannsfoto har deltatt i konkurransen opp gjennom årene. I Norge spirer og gror det godt i miljøet, og kanskje får vi se noen nye navn hevde seg i Beneath the Sea?

Innleveringsfrist: 31. desember 2019Fjorårets «Best-in-Show» og vinner av «David Doubilet Award for Excellence in Underwater Photography» var Yung-Sen Wu fra Taiwan. Han brukte en Sony A7R III for å ta dette blinkskuddet i Adams River i Canada. Foto: Beneath the Sea/Yung-Sen Wu


Seks kategorier, gode muligheter med norske bilder

Deltakerne kan levere inntil 6 bilder og/eller 1 video, i tillegg til 6 bilder i kreativ-kategorien. Kategoriene er General/Marine Life, Green/Cold Water, Macro/Close-Up, Underwater Behaviour, Conservation og Creative.

Spesielt kategorien for grønt/kaldt vann burde være interessant for norske undervannsfotografer, som garantert har noe å bidra med her. Deltakelse koster 15 dollar pr. bilde, video koster 25 dollar. I tillegg kommer en avgift på 5 dollar.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS