Første dykk med Nauticam Sony A7R IV

Sony har lansert sitt nye flaggskip A7R IV, et fullformat kamera med 61 megapiksler og autofokus med 567 punkter. Nå følger Nauticam opp med et undervannshus til toppmodellen.

UNDERVANNSFOTO

PRODUKTNYTTFørste dykk med Nauticam Sony A7R IV

Sony har lansert sitt nye flaggskip A7R IV, et fullformat kamera med 61 megapiksler og autofokus med 567 punkter. Nå følger Nauticam opp med et undervannshus til toppmodellen.

Annonsørinnhold fra FOTOGRAFIT.eu
Sony Alpha A7R IV har imponerende spesifikasjoner: Fullformat CMOS sensor på 61 megapiksler, BIONZ bildebehandlingsbrikke, autofokus med 567 punkter og Ultra HD 4K30p videoopptak.

– Det er ingen tvil om at dette er det nye favorittkameraet. Det har en kontrast på smått utrolig 15 blendere! Sony A7R IV har høyere oppløsning og bedre fokus enn forgjengerne, og en bildekvalitet man til nå bare har kunnet drømme om, forteller Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT.eu.

– Sammen med det nye undervannshuset fra Nauticam er dette en fantastisk pakke for de som vil ta seriøs video og foto under vann, uten å ta skrittet over på profesjonelle filmkameraer, sier han.

Første dykk med Nauticam Sony A7R IV:Video: FOTOGRAFIT.eu/YouTube


Kompakt og lett undervannshus

Undervannshuset fra Nauticam har stillbare håndtak med 1" kuler for montering av armer og tilbehør, lekkasjealarm, ventil for vakuum-system og Nikonos-kontakt for elektrisk blitskabel. Huset er vanntett til 100 meter og veier 2,35 kilo.

– Alle kamerafunksjonene er tilgjengelige. Man kan også velge om man vil bruke LCD-skjermen eller den elektroniske søkeren på kameraet, noe som er en stor fordel, sier Kirkegaard.

FOTOGRAFIT.eu er nordens største leverandør av undervannshus, blitser og lys til undervannsfoto og video. Du kan lese mer om Nauticam NA-A7 MKIV på selskapets hjemmesider


Kontakt FOTOGRAFIT.eu:
Hjemmeside: www.fotografit.eu
Telefon: +45-70273015
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Langdalsvej 46 - hus 1,1, 8220 Aarhus, Danmark

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS