TØRRDRAKT ● MANSJETTER ● GLIDELÅS ● VENTILER ● STØVLER ● RINGER ● P-VALVE

Vi hjelper deg med alle typer tørrdraktsreparasjoner! Nye mansjetter eller glidelås? Bare ring! Vi bytter støvler, korter inn eller forlenger armer og bein, monterer p-valve og ringer til tørrhansker. Drakter til padlere, seilere og andre tørrdrakter repareres også.

 

Draktverkstedet AS, Skogåsveien 45, 1454 Fagerstrand. Telefon: 920 20 007. Besøk oss på www.draktverkstedet.no eller på Facebook.

 

OBS! Draktverkstedet er i ferd med å flytte til Mølnarodden i Lofoten, og forventer å være i full drift igjen i løpet av mai 2020. Det blir noe nedetid frem ti lda, men ta gjerne kontakt om du har behov for reparasjoner!

 

En godt vedlikeholdt tørrdrakt er alfa og omega for å kunne nyte sikker og komfortabel dykking. Tar du godt vare på drakten din, tar den godt vare på deg! Hvis uhellet har vært ute og drakten din trenger service er det bare å ringe oss. Det samme gjelder om du vil oppgradere drakten din med p-valve eller tørrhansker - vi fikser det meste!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Webinar om fridykking på onsdag

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du vil ta med familien på spennende opplevelser i vannet til sommeren? Nå får du et gratis grunnkurs hos Frivannsliv.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dyreliv i havet – et must for dykkere

    Den 7. utgaven av boka «Dyreliv i havet» er en skattkiste for dykkere med interesse for marinbiologi. Den finnes både i trykt utgave og som eBok, og det er bare én ting å gjøre: Løp og kjøp!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS